Laserkaiverretut tuotteet

Teemme laserkaiverruksia aina asiakkaan tarpeiden mukaan joko yksittäiskappaleina tai sarjatuotantona. Yksittäiskappaleita tuotetaan moniin eri kohteisiin niin yksityisten henkilöiden kuin yritystenkin tarpeesta. Laserkaivertamalla voidaan valmistaa muun muassa uniikkeja muisto- ja lahjatuotteita, ovikylttejä, lemmikkien kaulapantojen tunnistelaattoja, talonumeroita tai yksityiskohtaisia merkintöjä.

Laserkaiverrus ja -leikkaus on nopea tuotantotapa erilaisille opasteille. Valmistamme kaiverrustuotteita sarjatuotantona aina asiakkaan tarpeiden mukaan niin paljon kuin asiakas tarvitsee. Mikään kappalemäärä ei ole liian pieni tai suuri toteutettavaksi. Laserkaivertaminen tekniikkana mahdollistaa erikokoisia sarjatuotantoja, joten kappalemäärät ovat aina neuvoteltavissa kunkin asiakkaan kanssa erikseen. Laserkaiverrettuja tuotteita valmistetaan sarjatuotantona paljon teollisuuden alalle ja eri yritysten tarpeisiin.

Vilkaise aiempia töitämme tai lue lisää tarjoamistamme kaiverrus- ja merkintätuotteista. Teemme kaiverrustuotteita moniin eri käyttötarkoituksiin. Kaiverramme toiveidesi mukaan yksittäisiä lahja- tai muistoesineitä, toteutamme talonumerot, postilaatikkokilvet tai pysäköintialueen opasteet sekä tarvittaessa valmistamme sarjatuotantona esimerkiksi erilaiset arvo– ja laitekilvet.

Kone- ja laitekilvet

Valmistamme korkealaatuiset, sekä kestävät arvo- ja konekilvet teollisuuden alalle. Laserkaiverretut kilvet kestävät erinomaisesti vaativissakin olosuhteissa. Suosittuja ja kestäviä työstömateriaaleja ovat ruostumaton ja haponkestävä teräs, sekä alumiini. Valikoimastamme löytyy myös laserkaiverruslevyjä, jotka on suojattu UV-säteilyltä. Vaativimpiinkin olosuhteisiin on tarjolla erilaisia kemikaaleja sietäviä laserkaiverruslevyjä.

Kiinteistöopasteet

Teemme kiinteistöopasteita monipuolisesti eri käyttökohteisiin ja -tarpeisiin. Kiinteistöopasteita valmistetaan sisä- ja ulkotiloihin muun muassa taloyhtiöiden, toimistotilojen, yritysten sekä julkisen sektorin toimipisteiden tarpeisiin. Valikoimastamme löydät myös sisätilojen opastekokonaisuuksia. Esimerkiksi toimistojen nimi- ja tittelikylteille käytetään usein seinään kiinnitettäviä kilpipidikkeitä, joihin nimikilvet saadaan helposti pujotettua ja nimikilpiä on helppo vaihtaa.

Irtokirjaimet ja -numerot

Irtokirjaimia ja -numeroita valmistetaan monenlaisiin käyttötarkoituksiin erilaisista materiaaleista. Käyttökohteita ovat esimerkiksi talonumerot, opastetaulut, logot, kerrosopasteet ja nimikyltit. Irtokirjaimien ja -numeroiden leikkauksessa käytetään materiaaleina muun muassa akryyliä, terästä, messinkiä, alumiinia ja laserkaiverruslevyä, josta värivaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Lahjojen ja muistoesineiden kaiverrus

Toteutamme monipuolisesti laserkaiverruksia asiakkaan toiveiden mukaisesti eri tarkoituksiin, kuten henkilökohtaisiin arvoesineisiin, yrityksen liikelahjoihin, sekä palkintoihin ja muistolaattoihin. Suosituimpia ovat kaiverrukset puukkoihin ja kuksiin, sekä laatat erilaisiin palkintoihin.