Laserkaiverrus- ja merkintä

Valmistamme Laserhovissa monipuoliset kaiverrustuotteet ulko- ja sisätiloihin. Kaikki kaiverrustuotteemme suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja valmistetaan aina asiakkaan ohjeiden sekä tarpeiden mukaan. Kaikki laserkaiverretut ja -leikatut tuotteet tehdään tilaustyönä, jotta asiakas saa aina toiveidensa mukaisen tuotteen. Käytämme erilaisia kaiverrustekniikoita aina kunkin tuotteen käyttökohteen mukaan. Valmistamme kaikkia tuotteita niin yksittäiskappaleina kuin sarjatuotantonakin. Kaikkiin laserkaiverrettuihin tai laserleikattuihin tuotteisiimme lisätään tarvittaessa mahdollisuus tuotteen kiinnittämiseen, joka valitaan tuotteen käyttökohteen mukaisesti. Valmiin tuotteen kiinnittämistä varten on monia erilaisia ratkaisuja, joista tilannekohtaisesti katsotaan se sopivin. Tarvittaessa tarjoamme myös asennuspalvelut. 

Laserkaiverretut tuotteet

Laserkaivertaminen luo monenlaiset kaiverrusmahdollisuudet, sillä lasertekniikalla voidaan tehdä kaiverruksia moniin eri materiaaleihin. Kaiverrettavat materiaalit valitaan aina käyttökohteen ja -tarpeen mukaan. Ulkotiloihin valmistettavia laserkaiverruksia varten valikoidaan materiaalit sen mukaan, että ne kestävät eri sääolosuhteet, UV-säteilyn tai lämpötilojen vaihtelujen tuomia kovia kulutuksia.

Merkintätapana laserkaiverrus on äärimmäisen kestävä, nopea valmistaa ja laserilla kaiverrettaessa lopputuloksesta tulee hyvin tarkka. Laserkaiverrus kestää tuotteessa käytännössä ikuisesti, ellei kaiverrettavan tuotteen pinta materiaalikohtaisesti kulu ympäriltä pois. Laserkaivertamisen ja -leikkaamisen jälki on erittäin siistiä ja tarkkaa, joten tuotteista saadaan tehtyä tyylikkäitä ja virheettömiä. Kaiverrusvaihtoehtoja on lähes rajattomasti ja voimme kaivertaa laserilla tekstien lisäksi myös erilaisia kuvia tai logoja. Pystymme lisäksi merkitsemään laserilla pyörähdyskappaleita ja kolmiulotteisia pintoja sekä tuotekohtaisesti vaihtuvia tietoja, kuten sarjanumeroita, viivakoodeja tai QR-koodeja.

Käytämme laserkaivertamisessa monia eri materiaaleja, kuten akryylia, alumiinia, kaiverruslevyjä, keramiikkaa, lasia, nahkaa, puuta, teippiä, kumia, korkkia, kangasta, kiveä, paperia, pahvia, kartonkia ja erilaisia metalleja, kuten terästä tai messinkiä.

Lue lisää tuotteistamme

Mitä ikinä tarvitsetkin, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!
Vastaamme mahdollisimman nopeasti kaikkiin kysymyksiin, tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin.