Kone- ja laitekilvet

Valmistamme teollisuuteen viikoittain korkealaatuisia kone- ja laitekilpiä erilaisiin käyttökohteisiin. Lasermerkitty teksti tai kuvio on kestävä ja jälki korkealaatuista. Teollisuuden alalla kilpien tulee olla kestäviä ja niiden tulee sietää erilaisia rasituksia. Teollisuuden alojen ollessa suurin asiakkaamme, karttunut kokemuksemme auttaa valitsemaan oikeat materiaalit oikeille kohteille. 

Kone- ja laitekilpien materiaaleina käytetään esimerkiksi ruostumatonta tai haponkestävää terästä, alumiinia, värillistä alumiinia, laserkaiverruslevyä tai messinkiäLaserkaiverruslevyjä löytyy suuri värivalikoima, ja niissä on monipuolisia mahdollisuuksia erilaisiin laserkaiverruksiin. Laserkaiverruslevyjä voidaan työstää kaivertamalla alta tai päältä. Peilikaiverruksessa kilven tekstit tai muu merkintä kaiverretaan nurjalta puolelta peilikaiverruksena, joka sen jälkeen myös maalataan nurjalta puolelta. Näin kilven oikean puolen pinnasta saadaan tasainen, eikä siihen jää näkyviin kaiverruksen tuomaa syvyyttä.

Kilpien kiinnitystapa valitaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kylttien hinnat sisältävät aina joko reiät tai vahvan kaksipuolisen teipin kiinnitystä varten. Magneettipinta, palloketjut, nippusiteet, ja tarvittaessa mittojen mukaan kustomoidut kilpipidikkeet ovat myös saatavilla olevia kiinnitysvaihtoehtoja.

 Laserkaiverramme myös QR- ja viivakoodit.